کارخانه تولید عصاره مالت به صورت عمده ای
امروزه کارخانه تولید عصاره مالت نقش مهمی را در بازار فروش نوشیدنی ها و مواد غذایی ایفا نموده است. عصاره مالت دارای ویتامین B بوده و نوشیدنی ها و مواد غذایی که دارای عصاره مالت می باشند، می توانند جایگزین مکمل های دارویی با نرخ گران باشند. از این رو برای سفارش و خرید عصاره مالت طبیعی با قیمت مناسب درب کارخانه، به این سایت مراجعه نمایید.
ده منبع معتبر برای آشنایی با تولید عصاره مالت
همانطور که در بالا اشاره شد، امروزه در تهیه نوشیدنی ها از عصاره مالت استفاده می شود. در واقع می توان این گونه ذکر نمود که در ماءالشعیر ها نیز این ماده استفاده می شود. همچنین بسیاری از شیرینی پزی ها برای شیرین نمودن کیک ها و شیرینی ها از این عصاره ی مالت ارگانیک استفاده می نمایند.
در حقیقت میزان شیرینی عضاره مالت ارگانیک زیاد نمی باشد و می توان این گونه مقایسه نمود که درصد شیرینی آن از عسل کمتر می باشد. بنابراین در پخت نان هم می توان از این ماده غذایی استفاده نمود. همچنین می توان گفت کاربرد بعدی عصاره مالت ارگانیک در کارخانه تولید شکلات می باشد. شکلات مالت از فرآورده های کارخانه تولید عصاره مالت می باشد. همچنین می توان ذکر نمود که عصاره مالت در تولید سرکه و تولید بیسکوئیت نیز نقش پر رنگی دارد.
امروزه علاوه بر صنعت غذا، عصاره مالت در صنایع پزشکی و تولید دارو نیز کاربرد های فراوانی در سلامت انسان دارد. این محصول در بهبود عملکرد روده و سیستم گوارشی کمک شایانی به بدن می نماید. همچنین بیماران دیابتی می توانند برای کنترل نمودن قند خون خود از این محصول استفاده نمایند؛ زیرا این محصول سطح گلوکز خون را بررسی و تنظیم می نماید. قند موجود در عصاره مالت شیرین کننده طبیعی می باشد که می توان برای پیشگیری از مصرف شکر سفید، این محصول را جایگزین کرد.
همچنین این ماده برای حفظ سلامت استخوان های بدن نیز مفید می باشد زیرا استخوان برای سلامت نیاز به کلسیم و فسفر و منیزیم دارد و عصاره مالت دارای این سه ماده می باشد.
بزرگترین کمک تولید عصاره مالت به بازار داخلی
در ابتدا به توضیحی در مورد مالت می پردازیم. مالت جو در واقع جوانه ی دانه های جو می باشد. در کارخانجات با به کارگیری از روش های صنعتی و ابزار در شرایط گرم از این ماده استفاده می نمایند. به این صورت که با گرم کردن غیر مستقیم، میزان رطوبت محصول را به صفر رسانده و بدین ترتیب ریشه و جوانه محصول را از آن جدا نموده و در صنایع غذایی از آن استفاده می شود.
بدین صورت عصاره مالت جو در صنایع مختلف نقش مهم در سرمایه گذاری در بازار ایفا می نماید. این ماده به علت دارا بودن ارزش غذایی، رنگ دهی، طعم دهی، ویتامین ها و آنزیم های موجود در آن هم در صنعت و هم در مصارف خانگی کاربرد های فراوان دارد. همچنین علاوه بر مصارف انسان، در مصارف دام هم از این ماده استفاده می شود. در حقیقت ایران از نظر تولید جو، کشور پر رونقی می باشد و مشکلی در تولید این گیاه ندارد. از این رو با در نظر گرفتن تمام کاربرد های این محصول که در بالا اشاره شد، مالت جو کمک بزرگی در سرمایه ی بازار داخلی می نماید.
۷ نکته کوچک اما مهم در تولید عصاره مالت
شایان ذکر است که ذکر شود در تولید عصاره مالت باید به یک سری نکات توجه شود. هنگام تولید عصاره مالت جو، دانه های جو باید قوه رویشی مناسبی داشته باشند. همچنین این دانه ها باید درشت و تمیز بوده و یک دست و پر از نشاسته باشد. پس از دقت به این موارد ذکر شده، باید دانه های جو را به علا کاهش میکروب و آلودگی ها و همچنین ورود آب به درون آن، شستشو و آن را خیس داده و میزان رطوبت آن را کنترل نمود.
البته باید ذکر شود که با توجه به جوانه زدن دانه ها، میزان دمای جوانه ها با یکدیگر متفاوت است که از ۱۲ درجه سانتی گراد شروع و تا ۲۵ درجه سانتی گراد به پایان می رسد.
همچنین زمان جوانه زدن دانه های جو با توجه به نوع جو و نوع مالت به پنج الی ده روز و گاهی طولانی تر می رسد. در مراحل عصاره گیری باید از حرارت مناسبی استفاده شود؛ به گونه ای که اگر بخواهند درجه حرارت مخلوط را کاهش دهند، باید به آن آب سرد اضافه نموده و اگر بخواهند درجه مخلوط را افزایش دهند، به آن بخار آب اضافه می نمایند.
لازم به ذکر است که برای بسته بندی عصاره مالت باید از ظروفی مقاوم استفاده شود. ظروفی که در مقابله با اسید و دما از خود مقاومت نشان دهند، مناسب ترین گزینه برای این محصول می باشند. از این رو ظروف شیشه ای برای استفاده از عصاره مالت مناسب می باشند. در تولید عصاره مالت باید به تمام نکات توجه نمود زیرا در نهایت محصول باید کیفیت مناسبی داشته باشد. البته باید ذکر نمود که نوع جو هم در این روند تاثیر گذار می باشد.
در واقع هر چه کیفیت عصاره مالت تولید شده، بالا باشد میزان فروش عصاره مالت جو نیز افزایش می یابد.
تولید عصاره ی مالت ارگانیک به قیمت استثنایی
در حالت کلی می توان گفت که امروزه در بازار عصاره مالت جو به دو صورت عرضه می شود. بدین صورت عصاره مالت جو در حالت پودری و عصاره مالت جو در حالت مایع به فروش می رسند. همچنین می توان گفت که قیمت مالت مایع نسبت به مالت پودری ارزانتر بوده و بیشتر در دسترس و بازار می باشد. با مصرف این محصول به همراه نوشیدنی هایی مانند آب میوه و آب و یا به عنوان وعده غذایی در صبح می توان میزان فرآیند هضم غذا و تبدیل قند موجود در غذا به قند های ساده را کند تر نمود. بدین ترتیب قند خون حفظ می شود.
بر این اساس طبق تحقیقات انجام شده، قند موجود در این محصول برای بدن مناسب می باشد. همچنین این ماده غذایی علاوه بر موارد گفته شده باعث جلوگیری از ریزش مو، جلوگیری از بی خوابی و سوء هاضمه می شود. از این رو تولید کنندگان همواره در تلاش می باشند تا با کیفیت ترین محصول را به بازار ارائه دهند. بدین ترتیب برای سفارش عصاره مالت جو با کیفیت و قیمت مناسب به این سایت مراجعه نمایید. لازم به ذکر اسن که با ثبت سفارش عمده این محصول از تخفیف خوبی بهره مند می شوید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.