پخش جو دوسر پرک درشت اعلا به سراسر کشور
جو دو سر پرک یا به اختصار جو پرک دانه، غله ای رژیمی است که فیبر بسیار زیادی دارد. همچنین حاوی آنتی اکسیدان های قوی و ویتامین هایی اعم از E، B و املاح معدنی می باشد. فیبر این غله رژیمی به صورت محلول و نامحلول است. دانی جو یکی از بزرگترین تولید کنندگان جو دوسر پرک درشت اعلا می باشد که این محصول را با مناسب ترین قیمت و بالاترین کیفیت در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهد.
بهترین پخش کنندگان جو دوسر پرک
ایران یکی از اصلی ترین تولید کننده های جو دوسر پرک در جهان می باشد، زیرا با توجه به شرایط آب و هوایی کشورمان مقاوم به کمبود آب و سرما است. کشت و تولید جو دو سر پرک در ایران اغلب در استان اصفهان و در دامنه های زاگرس انجام می شود.
جو دو سر حاوی بتاگلوکان می باشد. بتاگلوکان نوعی فیبر غذایی است که سرعت هضم غذا را کاهش می دهد و باعث می شود دیرتر احساس گرسنگی کنید. از این رو برای کاهش وزن و عضله سازی می تواند مناسب باشد. از جو دوسر پرک در موارد متنوع و زیادی استفاده می شود که از جمله آن ها می توان به استفاده از آن در پخت انواع آش ها و سوپ ها ، خوردن در صبحانه و استفاده از آن در کوکی ها و دسر ها اشاره کرد. جو دوسر پرک همان جو دو سری است که بخار پز شده و از زیر دستگاه های غلطک سنگین عبور کرده و به صورت پرک در آمده است.
از ویژگی های دیگر جو دو سر پرک می توان به موارد زیر اشاره کرد.
تنظیم کننده فشار خون
تنظیم دهنده قند خون
بهبود دهنده قوای جنسی
بهبود دهنده حساسیت نسبت به انسولین
پیشگیری از سرطان
کمک به تولید هموگلوبین
پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی
برطرف کننده یبوست
چاق کننده صورت
صاف کننده پوست
و…
جو دوسر پرک دانه ای با خواص بسیار بالا است که جای خالی آن در سفره بسیاری از ایرانی ها حس می شود. مردم در برخی کشور های در حال توسعه مانند ایران هنوز به خواص شگفت انگیز این دانه گیاهی پی نبرده اند.
دانه جو دوسر پرک بعلت طبع سرد و خشکی که دارد یک سری محدودیت های استفاده هم دارد. به خصوص برای زنان باردار و مادران شیرده که سعی کنند در استفاده از این ماده صرفه جویی کنند .استفاده از این دانه برای کودکان زیر ۸ ماه نیز توصیه نمی شود.
شرکت های زیادی در زمینه تولید و پخش جو دو سر پرک فعالیت دارند . اگر سری به مراکز خرید بزنیم و به قفسه مربوط به جو دو سر نگاهی بیندازیم متوجه خواهیم شد برند های متنوعی در این زمینه فعالیت دارند و نیز گسترش شبکه های اجتماعی و پخش مواد خوراکی توسط این کانال ها سبب شده تا حس رقابتی بین تولید کنندگان و پخش کننده ها بوجود بیاید که این خود به نفع خریدار است که می تواند با یک سری بررسی های کوچک ماده مورد نظر خورد را با قیمت مناسب و بهترین کیفیت تهیه کند.
مراحل پخش جو دوسر پرک اعلا
تولید جو دو سر پرک در مناطقی انجام می شود که از نظر آب و هوایی مناسب کشت آن باشد. چون این گیاه مقاوم به کمبود آب و سرما است اکثرا در دامنه های زاگرس کشت می شود.
۱. کشاورزان بذر های مناسب را بصورت دستی یا با تجهیزات ،با استفاده از بذر افشان یا دیسک ها به شکل خطی می کارند.
۲. آنها را آبیاری کرده و در زمان مناسب کود دهی می کنند تا سبز شده و بزرگ و رسیده شوند.
۳. زمانی که رطوبت دانه به حد مطلوبی رسید زمان برداشت دانه خواهد بود. در این زمان دانه ها بزرگ، کشیده و چاق خواهند شد.
۴. پس از برداشت دانه کشاورزان دانه را خشک و انبار میکنند و سپس جو های دوسر را به شرکت های مربوطه تولید جو دوسر پرک ایرانی ارسال کرده و ادامه تولید را به عهده آن ها میگذارند.
۵. در این شرکت ها ابتدا دانه ها را بخار پز کرده و سپس با استفاده از غلطک های سنگین دانه را به پرک تبدیل میکنند.سپس دانه ها را خشک کرده و برای بسته بندی به قسمت مربوطه می فرستند.
۶. جو های پرک آماده و بسته بندی شده برای اهداف مختلف تقسیم بندی می شوند و برای تهیه انواع نان ها ، بیسکوئیت ها، یا بصورت جو دو سر پرک خام و جو دوسر پرک صبحانه و همچنین شرکت های آرایشی بهداشتی و …ارسال می گردند.
بررسی مشکلات پخش جو دوسر پرک
جو دو سر پرک یکی از انواع محصولات فرآوری شده دانه جو است که به صورت صنعتی تولید می شود، که خواص اعجاب انگیزی دارند. بیشتر خواص این دانه بعلت وجود فیبر بسیار بالای آن می باشد که برای درمان بیماری های قلبی عروقی ، کاهش وزن و عضله سازی ورزشکاران مناسب می باشد .اما یک نکته مهم وجود دارد که باید به آن دقت ویژه کرد.
همه ی مواد غذایی که استفاده می کنیم تاریخ انقضا یا پایان زمان مصرف دارند، که نشان دهنده زمان مجاز برای استفاده از آن ماده است. بسیاری از این مواد غذایی به خصوص مواد غذایی مرطوب با تغییر رنگ و بو و مزه یا تغییر حالت این زمان رانشان م دهند اما بسیاری از مواد خشک مثل جو دوسر پرک تاریخ انقضای آن درصورتی که روی بسته درج نشده باشد،با چشم قابل تشخیص نیست .برای همین نگهداری این ماده عالی در طولانی مدت و مصرف آن به جای اینکه موثر باشد مشکلات زیادی به همراه خواهد داشت.نگهداری و پخش این مواد باید در دمای پایین و به دور از رطوبت و نور باشد تا دیرتر خراب شود.
یکی دیگر از مشکلاتی که در زمینه ی تولید و پخش جو دو سر پرک وجود دارد این است که هنوز به طور کامل نتوانسته در جوامع در حال توسعه مثل ایران جایگاه زیادی در سفره ها داشته باشد.بنابراین یکی ازمشکلات پخش آن میتواند خرید کم آن توسط مردم باشد.
پخش جو دوسر پرک ایرانی به صورت عمده ای
امروزه با پیشرفت تکنولوژی و افزایش استفاده از اینترنت و فضای مجازی خرید تمامی اقلام خوراکی و پوشاکی و… بسیار آسان شده است. دانه جو پرک هم مستثنا از آنها نیست. برای خرید جو دوسر پرک اعلا می توان از سایت دانی جو سفارش گرفت که در زمینه تولید و پخش دامی و خوراکی فعالت گسترده دارد.
شرکت های متنوعی در ایران در زمینه تولید جو پرک فعالیت دارند، که امکان مشاوره و خرید محصولاتشان (خرید جو دوسر پرک عمده و پخش عمده جو دوسر پرک خام و…) از طریق شبکه های اجتماعی و سایت ها وجود دارد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.