فروش عمده جو دوسر پرک با قیمت استثنایی
جو یکی از مفیدترین غلات می باشد. جو در سراسر جهان برای تهیه انواع سوپ ها و غذاهای مکمل دیگر به کار می رود. از جو عصاره مالت تهیه می شود که در صنایع تولید نوشیدنی ها و غذاهای صبحانه کاربرد فراوان دارند. خواص درمانی جو بسیار بالاست و حاوی انواع ویتامین ها، پروتئین و فیبر می باشد. جو به شکل دوسر پرک، پرک یا جو دانه ای جامد فروخته می شود. فروش عمده جو دوسر پرک رونق زیادی دارد زیرا سوپ که یکی از پرمصرف ترین غذاهای جهانی می باشد عموما ماده اولیه اش جو می باشد.
راهنمای خرید بهترین جو دوسر پرک
به جویی که به صورت دوسر بدون غلاف و پوست کنده باشد اصطلاحا جوی دوسر پرک گفته می شود. برای انتخاب جو باید تفاوت جو دو سر پرک و جو پرک و جو معمولی را بدانید. به برخی از تفاوت ها در ادامه اشاره خواهیم نمود:
جو دوسر پرک یا جوی صبحانه یا یولایف نام دارد. این جو زیاد در فروشگاه ها دیده نمی شود ولی دارای ارزش غذایی فوق العاده بالایی نسبت به سایر جوهای دوسر می باشد. به این جو، جوی دوسر فوری نیز گفته می شود. این جو سرشار از فیبر می باشد و برای سیستم گوارشی بسیار مفید است.
انواع جوی دو سر پرک عبارتند از جو دو سر پرک درشت، جو دو سر پرک خرد شده و جو دوسر پرک فوری که هر کدام از این ها به شیوه پرس غلطکی تولید می شود. با یکبار غلطک زدن جو پوست کنده دوسر، جو دو سر پرک درشت تولید می شود. جو دو سر پرک خرد شده از غلطک زدن بلغور جو دو سر حاصل می شود.
تولیدکنندگانی نیز وجود دارند که سبوس جو دوسر را گرفته و در مرحله بعدی پرک می کنند و به روشی سریع از آن جو دوسر پرک فوری تولید می کنند. دسته آخر بافت بسیار نرمی دارد. به دلیل بافت نرم جو فوری از آن برای تهیه غذای صبحانه استفاده می شود و به همین دلیل به آن جو صبحانه نیز می گویند.
برای انتخاب بهترین جو به رنگ جو دقت نمایید. جوی دو سر پرک رنگ تیره تری نسبت به جو پرک دارد. بوی جو دو سر پرک شدیدتر از جو معمولی می باشد. هندسه جوها را بهتر بشناسید چراکه جو دو سر کشیده تر و لاغرتر از جوی معمولی می باشد. جو معمولی پوست کنده هم درشت تر است و هم رنگ روشن تری دارد.
ارزش غذایی بالاتر جو دوسر به دلیل فیبر و پروتئین بیشتر نسبت به سایر جوها می باشد. طبع جو دو سر نیز از عوامل موثر بر ارزش غذایی بالای آن می باشد که معتدل است در حالیکه جو معمولی طبع سردی دارد. جو دوسر غنی از ویتامین های گروه ب می باشد که موجب افزایش ارزش غذایی این جو می شود.
دقت داشته باشید در انتخاب جو دوسر پرک محصولات آلمانی و اسپانیایی از کیفیت بالاتری نسبت به نمونه های ایرانی و روسی برخوردار هستند و قیمت بالاتری نیز دارند.
بررسی عوامل موثر بر قیمت جو دوسر پرک
عوامل مختلفی بر قیمت جو دو سر پرک تاثیر می گذارد که عبارتند از:
۱) برند از مهمترین عوامل اثرگذار بر قیمت این نوع جو می باشد. برندهای آلمانی و اسپانیایی نسبت به سایر برندها کیفیت و در نتیجه قیمت بالاتری دارند.
۲) وزن محصول نیز موثر بر قیمت است. وزن بالاتر نسبت به وزن پایین تر مقرون به صرفه تر است.
۳) بسته بندی محصول از عوامل اثرگذار بر قیمت این محصول است.
جو دو سر پرک بر اساس اندازه و ابعاد دانه های جو دارای ارزش غذایی متفاوت و در نتیجه در قیمت نیز باهم تفاوت دارند. زیرا جو دو سر پرک درشت از جو پوست کنده تولید می شود که ارزش غذایی مشخص و طبع سردی دارد. جو دو سر پرک خرد شده از بلغور جو به دست می آید که ارزش غذایی خاص خود را دارد و جو دو سر پرک فوری یا صبحانه از سبوس جو تولید می شود که ارزش غذایی متفاوتی دارد.
روش های تشخیص کیفیت جو دوسر پرک
کیفیت جو دو سر پرک بر اساس ساختار هندسی آنها متفاوت می باشد و بر اساس ارزش غذایی هر نوع از جو دو سر پرک تعیین می شود. جو دو سر پرک فوری که غذای کامل صبحانه می باشد و می توان با شیر کم چرب مصرف نمود دارای ارزش غذایی بسیار زیادی است. این جو را از یک شب قبل می توانید در شیر خیس کنید و صبح که نرم شده است مصرف نمایید. این صبحانه سطح انرژی شما را بسیار بالا می برد بدون آنکه برای شما اضافه وزن به همراه داشته باشد.
نوع دیگر جو دوسر بلغور جو دو سر نامیده می شود زیرا از پوسته خود جدا شده و به دو یا سه قسمت شکسته خواهد شد و به عنوان ماده اصلی صبحانه استفاده می شود. این ماده را نیز می توانید شب خیس کنید و صبح بدون اینکه بپزید به عنوان صبحانه با انواع میوه های خشک مثل توت یا توت فرنگی تازه و یا با عسل و آجیل مصرف نمایید.
وجود فیبر فراوان و چربی کم و مواد قندی کم از این ماده غذایی یک انتخاب ایده آل برای افراد با کلسترول خون بالا و دیابت ساخته است. انواع مختلف جو دو سر پرک سرشار از انواع ویتامین های گروه ب است. منیزم، زینک، آهن، پتاسیم و فسفر از دیگر ویتامین های موجود در جو دو سر پرک است.
کارخانه تولید جو دوسر پرک بسته بندی
تولید جو دو سر پرک با توجه به ارزش غذایی بالای آن نیازمند روش های غلطک زنی اصولی و پیشرفته می باشد. به طور کلی انواع جو دو سر پرک دارای ارزش غذایی عالی می باشد. خواص جو دو سر پرک به اندازه ای بالاست که به صبحانه ورزشکاری و تناسب اندام و غذای سالم برای افراد دیابتی و افراد با کلسترول بالا معروف است. همچنین افرادی که دچار یبوست می باشند این ماده غذایی بخصوص جو صبحانه فوری برای آنها بسیار سودمند است.
چگونگی صادرات این کالا بستگی به کیفیت کالا، نوع بسته بندی، قیمت محصول دارد. کیفیت محصول بستگی به ارزش غذایی آن دارد. بسته بندی نیز باید به گونه ای باشد در طول مسیر سالم و بدون پارگی به مقصد برسد و تمام شرایط سلامت کالا تا مقصد در نظر گرفته شود. قیمت محصول هم وابسته به عوامل مختلفی چون کیفیت، نوع بسته بندی، سفارش عمده، قیمت ارز و هزینه ترخیص کاری از گمرک دارد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.